luni, 23 noiembrie 2009

Contribuţii serioase pentru campania electorală PLDM din partea unor activişti ai PL-lui.

Astăzi, 22 noiembrie a avut loc Conferinţa sectorului Centru al PL. Principalul punct al conferinţei a fost alegerea conducerii sectorului Centru. După plecarea d-lui Panfil din fruntea acestei organizaţii a PL, interimatul a fost asigurat de actualul ministru al tineretului d-l Ion Ciobanu.

Conferrinţa a fost realizată după un aşa scenariu, încît cînd am ieşit afară aproape toţi participanţii cu care discutam despre personalităţile ce au fost alese în fruntea sectorului, îşi exprimau nedumerirea cum de au fost alese anume aceste persoane, prin ce s-au remarcat ele pînă acum, de ce n-au fost alese persoane ce au atît calităţi profesionale şi menageriale mai bune decît cei aleşi, cît si merite mai importante în serviciul partidului. Majoritatea colegii cu care am fost în partid încă din 2007 şi în cele mai grele timpuri ale regimului comunist au anunţat că după ce au văzut cine au fost aleşi, vor pleca din partid, ori la PL-D, ori la PD.

Deci, consider că merită de adus sincere mulţumiri organizatorilor şi executorilor scenariului acestor “alegeri”, care prin persoanele care le-au promovat la conducera sectorului Centru a PL, vor contribui numaidecît la plecarea multor membri ai PL la PL-D şi PD, cu aceasta contribuind sigur la întărirea respectivelor formaţiuni politice şi la cristalizarea eşichierului politic de dreapta şi centru. La părerea mea e prea mult 4 partide în Alianţa pentru Integrare Europeană, e de ajuns şi 2 partide – PL-D şi PD.
Concluzia pe care am tras-o se bazează pe faptul că anume acste 2 partide au demonstrat că pot propune ce-a mai bună ofertă de cadre, adică d-lor vor fi în stare să efectueze cel mai bine schimbarea mult dorită si alegătorilor le va fi mai uşor de ales.

sursa www.curaj.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu